Askeleet kuuluvat kauas, kuuluvat äärettömiin.
Kaikuvat tyhjiin käytäviin.
Katua askellan, pimeään päin.
sinua etsin, turhaan.
Epätoivo saavuttaa minut.
Tuijottaen pimeyttä silmistä silmiin.
Otan askeleen ja pysähdyn.
Huudan nimeäsi, turhaan.
Lyyhistyn asfaltille,toivomaan että tulet.
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi