Nimetön

Runoilija yönkeijukainen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.9.2008
Viimeksi paikalla: 3.7.2016 16:51

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen herkkä tyttö joka ei osaa runoilla mutta joka kuvittelee osaavansa : ) Jokainen kirjoitelma tulee joka tapauksessa suoraan mun sisältä syvältä jostain..
 

Minua pelottaa, kuinka voinkaan sinua vastustaa.
Ei tule olemaan helppoa, vaan vaikeaa.
Minä en tahdo sinua, vaikka sydämeni palasina kaipaakin voimaasi rakkauden.
Minä en ole hyvä sinulle, etkä sinä minulle.
Me pärjäämme ilman toisiamme.
Meidän on pakko., koska muuten olen kiinni sinussa aina.
Sinä vielä joku kaunis päivä tulet ja pilaat minun elämäni.
kaiken sen jonka olen omin käsin rakentanut.
Joissa minun on hyvä olla.
SInä et saa kuulua siihen, vaikka kuinka rakastaisin.
taistelen vastaan sinua.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Voimakkaita tunnekuohuja koskettavassa runossasi.

 

Käyttäjän kaikki runot