Sinun kuvassasi kiinni oon.
Napitat silmilläsi silmiäni.
Naurat kun minäkin.
Sinun huulesi kutsuvat huuliani.
Kätesi kutittavat ihollani.
kuulen kuiskauksen, viimeisen niin suloisen ;" minä rakastan sinua!"
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi