kaipaus

Runoilija yönkeijukainen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.9.2008
Viimeksi paikalla: 3.7.2016 16:51

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen herkkä tyttö joka ei osaa runoilla mutta joka kuvittelee osaavansa : ) Jokainen kirjoitelma tulee joka tapauksessa suoraan mun sisältä syvältä jostain..
 

Sinua jään edelleen kaipaamaan.
Taas ja yhä uudestaan.
Mitä mietinkään kun sinuun jälleen kiinni jään?
Kaipaus suuri rinnassain , pois ei lähde itkemälläkään.
Eivät kyyneleet riitä kertomaan, kuinka sinua kaipaan.
Uudelleen ja uudelleen sinuun rakastun.
Järki toppuuttaa, tietä toista opastaa.
Sydän huutaa vaan vielä kovempaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaihoisaa kaipausta ja ikävää...

 

Käyttäjän kaikki runot