On elämässä asioita, joita ei voi käsittää
joita ei nää, mutta jotka voivat satuttaa.
Puheita kuulen, uskonko vai en?
Sinuun luotin, rakastan.
Luotettava on, elämä kantaa.
Omat voimat ovat loppuneet,
käsivarret raskaan tuntuiset,
jalat voimasta luopuneet,
kompastelen, otathan vastaan?
Keho huutaa väsymyksestä,
aivot eivät jaksa ajatella,
silmät eivät jaksa katsoa,
suu - se kertoo mitä kerrottavissa on.
hymy- harvinainen tunne, suorastaan ihme.
Kaikkeni annan, tiedä se.
rakkauttemme tähden.
Tyyntä myrskyn edellä, oletan.
Tänään rakastetaan, huomisesta kertoo kyyneleet.
kyyneleet joita ei enää itketä.
Sinuun luotin,rakastan.
Sinun on valinta - onnellisuuden mystinen kortti on kädessäsi,
löydäthän sen?
Onnellisuuden olen ansainnut, olen ainutlaatuinen.
Pyydän, ole luottamukseni arvoinen.
Vihaan kipua, kaipaan rakkautta.
kaipaan sinua.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi