Pelko

Runoilija yönkeijukainen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.9.2008
Viimeksi paikalla: 3.7.2016 16:51

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen herkkä tyttö joka ei osaa runoilla mutta joka kuvittelee osaavansa : ) Jokainen kirjoitelma tulee joka tapauksessa suoraan mun sisältä syvältä jostain..
 

Tuttu hentoinen lämpö valtaa kehoni,
kohoaa jalkoja pitkin ylöspäin,
lävistäen sydämeni.
Hetken, on hyvä olla.

hengitän, yhä syvemmin.
Pysyäkseni tolpillani.
Ajatellakseni.
Rauhoittuakseni.
Epäonnistun.

Käteni alkavat täristä.
poskiani kuumottaa.
pala nousee kurkkuun,
kuristaa.
yskäisen, niin että pystyn puhumaan.

Kannattelen jalkoja, pakotan liikkumaan.
tähän en kaadu, hoen.

Vapisen,
lämpö on joutunut väistymään.
Tärinä, lisääntyy.
tunnistan, pelkään.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot