Haluaisin laulaa rakkaudesta
ja kertoa tähdenlennoista
Ottaisin armaani syliini
lentäisimme taivaalle
ja näkisimme kaikki nähtävyydet
Haluaisin itkeä eron tuskasta
ja elämän vääryydestä
Ottaisin veitsen käteeni
ja leikkaisin korvani
lahjaksi rakkaalleni
Mutta en voi laulaa
enkä voi itkeä
Olen graniittia
eikä minuun satu
Lapset pihoilla ilkkuvat:
"Vaikka hänen kuorensa on kova
on hänen sydämensä täyttä kiveä."
Mutta joskus
kivetkin vuotavat suolaisen kyyneleen
Selite:
Miten kirjoittaa jostakin, mitä ei ole...
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Koskettava on runosi.
Sivut