Ota käteni käteesi
peittele peiton alle yöksi
kerro kuinka lohikäärme voitetaan
ja sankari pelastaa neidon
Ota käteni käteesi
istu vierelläni vielä hetki
hymyile loistavaa hymyäsi
ja odota kunnes nukahdan
Ota käteni käteesi
pidä siitä lujasti kiinni
kun peto vaanii saalistaan
vedä minut turvaan
Selite:
Lapsena joskus pelotti monet asiat, mutta isä osasi aina lohduttaa. Kyllä ne on hienoja ihmisiä, isät.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kaunista. Yhdyn edellisen kommenttiin, sopii isänpäivään erittäin hyvin :)
Sivut