Siipiesi suojaan kätkeydyn
pakenen itseäni
omaa suloista syntisyyttäni
Siipiesi alla nukahdan
välttelen maailmaa
omaa karvasta todellisuuttani
Siipiesi alta havahdan
pelkään elää
omaa turhaa unelmaani
Siipiesi alta pakenen
nousen omilleni
vain toivo minua kantaa
Selite:
Joskus pelottaa. Ei uskalla ottaa riskejä ja piiloutuu arkeen ja laiskistuu. Kuitenkin jossain kohdassa pohja tulee vastaan ja joutuu tekemään päätöksen: ponnistaako ylös vaiko kaivautua maan alle.
Kun ei ole mitään ei voi mitään menettääkään...
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Ihana runo. Voih, miten kauniisti osaat kirjoittaa :)
Sivut