Minun valintani
minun
sanoin: sua rakastan
sanoit: pidetään vähän
etäisyyttä
sanoit: ollaan vaan
ystäviä
on sekin paljon
ystävyys
olla liki toista
hymyillä
ottaa ja antaa
Minun valintani
minun
minun virheeni
minun vastuuni
Älä pelkää
ystävyys on
vahvempi
ihastusta.
Minun valintani
minun virheeni
minun vastuuni
minun
Selite:
Kipu on ystävä. Se kertoo milloin hellittää, milloin yrittää kovempaa. Kaipa tää on sitä aikuistumista, ku munkin sydämellä on kypärä... =)
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
tilanteeseeni juuri minun
Kaunis runo..kumpa aina tekisi niitä oikeita valintoja
kaunista, joskus sitä on aikuistuttava (:
Sivut