Pimeässäkin näen silmäsi
sillä ne loistavat kilpaa tähtien kanssa
Ne laulavat virttä rohkeudesta
rakkaudesta
Ne puhuvat enkelien kieltä
kuin serafit, myös ne näkevät Jumalan
Silmissäsi pimeyskin on valoa
varjo vain kaiku menneestä
Pimeässä
näen
vain
sinut.
Selite:
Rakkaus tekee sokeaksi, jotta voi todella oppia näkemään.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
"ne puhuvat enkelien kieltä
kuin serafit, myös ne näkevät Jumalan." Aivan ihanasti kirjotettu, rakkaus tekee sokeaksi ja sokeus rakkaaksi... ihmiset vain pelkäävät muiden mielipiteitä.. tai jotain!!!
Tekstisi kaunista todella, pidin.
Tuli mieleen että "vanhan on kuoltava jotta jotain uutta voisi syntyä"..en ihan tiedä mistä tää tuli mut silti:)
sä taidat kyllä olla aikamoinen romatikko:) sellasia on nykyään harvassa!! hyvä!
Sivut