"Näytänkö minä lihavalta tässä?" hän kysyy
ja aika pysähtyy, kalpenen
mitä voin vastata
Sanon "Et" ja olen valehtelija
Sanon "Kyllä" ja olen sika
Liekö korvarummuissaan joku muuntaja
joka muuttaa kaikki puheeni loukkauksiksi
Vastaan lopulta "Sinussa ei ole mitään, mitä en jumaloisi..."
Hän hymyilee lämpimästi, vaikka ei mitään vastausta saanutkaan
Ota niistä nyt selvää
naisista
Selite:
Ei naisen kanssa voi elää, mutta ei kyllä ilmankaan.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
:) Hauska. Alko naurattamaan tätä lukiessa. Minäkin joskus olen kysynyt noin..
nii-in. ota selvää vaan. ;o
hienoja runoja, tästä pidin erityisesti. <3 :)
...ja nainenhan ei ole koskaan lihava, vaikka olisi tankkilaivan kokoinen.
...nainen ei ole koskaan vanha, vaikka olisi satavuotias
niin yksinkertaista se on!
...ja nainenhan ei ole koskaan lihava, vaikka olisi tankkilaivan kokoinen.
...nainen ei ole koskaan vanha, vaikka olisi satavuotias
niin yksinkertaista se on!
Kaipa me juuri tuollaisia sitten olemme... Hyi meitä!
hah. noinhan se just on
Osuva! Katsos nainen testaa; haluaa tietää, ettei mies arvioi häntä ulkoisten seikkojen perusteella. Rakkaus riittää.
hmm...kai se näin sitten on...kivasti kuitenkin asiasta kerrot...
Tämä sai hymyn huulille. Ehkä me hieman tuollaisia olemme. Jokainen pieni mysteeri.. :)
Sivut