Joskus
kun en saa unta
tai herään kesken yön
jään katsomaan sinua
miten rintasi kohoaa
kun hengität rauhallisesti
ja hiuksesi tuoksuvat aina
enkä minä voi ymmärtää
tätä armoa
elää kanssasi
Joskus
kun en saa unta
tai herään kesken yön
sinäkin heräät
ja valvot kanssani
Selite:
Sitä odotellessa...
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi