Kauneus on katsojan silmissä aika julmaa sanoa sokealle Selite: Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 17.6.2007 0:00 Odette nauratti, mutta hävetti heti jälkeen päin.. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 24.7.2005 0:00 Klonkku Loppu yllätti, mutta niinhän se on. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut« ensimmäinen ‹ edellinen 1 2 3 4 5 6 7 seuraava › viimeinen »
Kommentit
nauratti, mutta hävetti heti jälkeen päin..
Loppu yllätti, mutta niinhän se on.
Sivut