Autuaita ovat idiootit sillä heitä on helppo miellyttää Selite: Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 8.1.2006 0:00 Tulehentuijottaja Minäkin siis taidan olla moinen. Luin kaikki aforismisi läpi ja pakko sanoa; loistavia ajatuksia. Nyt taisi kyllä mennä yöunet. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut« ensimmäinen ‹ edellinen 1 2 3 4 5 6 7 seuraava › viimeinen »
Kommentit
Minäkin siis taidan olla moinen.
Luin kaikki aforismisi läpi ja pakko sanoa; loistavia ajatuksia.
Nyt taisi kyllä mennä yöunet.
Sivut