Sanotaan
että lastenkaltaisten on taivasten valtakunta
mutta ehkä sinullekin on varattu sieltä paikka
Olet täyttä naista
vertaiseni huonoina päivinä
paljon enemmän muina aikoina
Lapseksi en sinua sanoisi
paitsi leikilläni
mutta beibi
joskus haluaisin vain rutistaa
oikein kunnolla
Se läimäytys poskelle olisi sen arvoinen
Selite:
*virn*
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
With a hint of a grin in the background, huh?
Fun piece.. :)
kiltit tytöt pääsee taivaaseen, minä minne vaan.. *wirnistää takaisin*
Mitään ei saa ellei yritä. Ainakin sitten on kokemusta rikkaampi! ;)
Sivut