Aurinko paistoi taas koko taivaalta
ja bemarin nahkapenkki poltti paljasta reittä
mä pyysin sua
ota taas se ilme
jotta sä vähän
kuuluisit taas mullekin.
Mä en enää usko mihinkään
enkä löytäväni ketään
en vaan tällä hetkellä
ja sä olet nuori ja kaunis
ja onnellinen ja rakastunut
ja me vaan ollaan kilometrien päässä toisistamme
vaikka istuttaisiin samassa huoneessa
Selite:
kyyninen
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi