Mustasukkanen

Runoilija KuunEpäilys

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.3.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

~Järki sanoo unohda, sydän sanoo rakasta~
 

Sulla kuulema on jotain uutta mukana tänään
tyttöystävä uusi kenties?

Tyhmää tää on,
kyllähän mä sen tiedän
mutta on vaan pakko nähdä omin silmin

täältä nurkasta
kun sä suutelet sitä toista tyttöä

onko teillä siinä mitään
olisiko meillä enemmän

ja niin mä käännyn

ja jatkan tanssimista yksin.

Selite: 
I'm in the conor, watching you kiss her ----------robyn. ooh no Im jealous
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot