Ikkuna avoimena,
huoneestani mä kuulen kun sä punot turhanpäiväisiä juonia
ja sadattelet kohtaloa.
Mustasukkainen
hölmö ja maassa,
eikö muka oikeesti
olis
saamari
aika antaa jo olla?
Selite:
turhauttavaaa.. tuhlaa elämänsä ihmiseen jota ei koskaan tuu saamaan
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Vahva runo, I like!
Todellakin vahva runo.
Pidin päättäväisestä ja rohkeasta tunnelmasta.