Vahva

Runoilija KuunEpäilys

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.3.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

~Järki sanoo unohda, sydän sanoo rakasta~
 

Tärkeän viisauden hetkellä,
lehtijuttu särkyneistä sydämistä
se jossa kerrotaan,
miten vähintään kerran täytyy kunnolla hajota
ja siitä on parempi jatkaa.
Ja kun oma pumpulisydän taas kerran halkeaa keskeltä kahtia,
välittömän pakokauhun jäljiltä
mä huomaan elämän taas jatkuvan.
Katkerat kyyneleet ei mahdu tähän tarinaan,
edellisen jäljiltä immuuni pettymyksen karvaalle maulle
ei se kauaa kestä,
ja onhan se todettava

että heheh
enhän mä tähänkään kuollut

Selite: 
vahva olo :)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot