Kissantassun jälkiä sydämessä

Runoilija KuunEpäilys

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.3.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

~Järki sanoo unohda, sydän sanoo rakasta~
 

Aamulla niitä vielä oli jokapuolella,
pieniä sydämen muotoisia kissantassun jälkiä

auton konepellillä,
keittiön pöydän vaalealla pöytäliinalla,
ikkunalaudalla
ja ikkunoissa

ennen onnettomuutta

kissan lempeää kehräystä
ja vaimeaa maukumista
aamuyöllä

yhtäkkiä jotain tapahtuu..

ja kun aamuyöllä jää kuuntelemaan
nurkissa kaikuu vain hiljaisuus

konepelliltä haalistuneet pienet jäljet

samoin ikkunalta,....

kissantassun jälki enää
vain sydämessä

joskus täytyy päästää irti
vaikka ei pystyisi

mutta kun on pakko

Selite: 
Maanantai-iltana lähti meidän rakas kissa pilvien päälle katselemaan, kaipaan kamalasti <3 (kiitos kaikesta)
Kategoria: 
 

Kommentit

Niin lemmikkinsä kiintyy.Se on perheenjäsen.Voimia sinulle:)

Todella kaunis ja herkkä. Täynnä rakkautta.
Voimia sinulle.
Onnea synttäreistä.

 

Käyttäjän kaikki runot