Ikuisesti jotain vailla,
mä vaellan
ja elämä on hetkissä kiinni.
Vaikka mä vihaan heikkoutta,
tartun taas härkää sarvista
ja tipun selästä.
Elämä jatkuu
mutta taas kerran mä huomaan...
etten osaa täysin avata itseäni kenellekään.
Selite:
Mä vähän olen
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
hieno!