Kakskytkolme viiskytyks
ei uni tullut
en antanut
vaikka on äänetöntä
minun päässä soittaa sata yhtyettä
yksi laulaa rakkaudesta,
toinen soittaa vapaudesta,
kolmannella kielissään kipu
ilokin löytyy
vastuu velvollisuus -
kolikon kääntöpuoli
yhdessä kaikki kuuluu harmonisena
ei ole toista ilman toista
sekavakin soitto kauniimpaa
kuin pysty hiljaisuus.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi