Sormet piirtää keholle
ympyrän
sydämiä
neliön,
jos mahdollista
valo maalaa ihon punaisella
on hetki
hetki joka on kaikki
on viisaus
on kosketus
läheisyys varmasti
lämpö ennen muuta
ja hiljaisuus
hiljaisuus on musiikkia.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
siis tarkoitin kaunis ja herkkä kosketus runossasi..
Kaunis ja herkkä koksketu runosi tunnelmassa..
Runosi hivelee sieluani.
=)