Vähän vaille keskiyötä
viisari liikahtaa junassa
olisinpa jo kotona
omassa sängyssä
unieni keskellä
hiphop soi
konduktööri usko ei
että junnulipun tarvitsen
antaa sen kuitenkin
suostuteltuani lapsen äänellä
parhaalla
"voi, olen minä vielä 16"
tuijottaen pimeyttä ikkunassa
hitaasti nukahdan
lämpöön ja tuhahdan
"kuules, ei saisi nyt..."
mutten vastusta luiden painaessa
toista tonnia
vain suhina ympärillä
muutama kolina
aamunkoiton värähdyksiä
joita pelästyn
herään penkiltä palellen
vileeseen maailmaan
tässäkö olen ja miten tähän tulin?
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi