En ole kirjoittanut vuosiin
sanani upposivat sen laivan mukana
joka kerran oli ennen aikojaan hajota
eikä tapahtunut.
muuttunut, uusilla vesillä,
koluamattomilla saarilla seilaan
tämä on uutta ja vähän humalaista
pintaraapaisuja, vielä
en enää ihaile syksyn värikirjoa
keitä pannullista teetä
juo sitä rauhassa
keskellä lauantaipäivän aamua
on muuta tekemistä
mutta joskus
joskus kaipaan noita hiljaisia aikoja.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kaihoisa, surumielinen, paljon pohtiva