Tämän jälkeen voin sanoa voittaneeni kaikki taistelut
sillä todellakin olen voittanut
kun opin irti päästämään
tanssimaan
pöytien päällä smaragdisessa yössä
eikä kukaan
niin maan yksikään
piirtänyt minulle ääriviivoja enää
silloin maalasin maailman.
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi