Sulkisinko oven,
Jos tietäisin sen olevan viimeinen kerta.
Päästäisinkö irti halauksesta,
Jos se olisi,
Se viimeinen kerta?
Päättäisinkö olla onnellinen?
Kertoisinko rakastavani?
Vaikka se ei olisikaan viimeinen kerta.
Jos tietäisin sen olevan viimeinen kerta.
Päästäisinkö irti halauksesta,
Jos se olisi,
Se viimeinen kerta?
Päättäisinkö olla onnellinen?
Kertoisinko rakastavani?
Vaikka se ei olisikaan viimeinen kerta.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
kuvataan hyvin runossasi
- koskaan ei tiedä
millloin on viimeinen kerta
Sivut