avasin oven lämpimään
väsyneenä askelsin
kohti huoneen nurkan sohvaa
laitoin silmät kiinni
tunnustelin kodin tuoksua
unelmoin
hetken rauhasta ja hiljaisuudesta
hän tuli istumaan viereen
otti minut kainaloonsa
hetki oli täydellinen
tunsin olevani kotona
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi