aika
on polkujasi kuluttanut
vain vähän vasta muokannut
matka
on vasta puolessa välissä
tietä kuljettavaa vielä edessä
muistoja
olet mukanasi kantanut
ne esiin otat joinain päivinä
rakkaita
matkallesi olet valinnut
sydämessäsi varovaisesti varjellut
kulje
siis vielä tietä tanssien
eteenpäin rohkeasti askeltaen
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi