Hitaasti päätä pientä silitin,
korvan takaa
vielä kerran rapsutin.
Huulilla kirsun päätä sipaisin
vanhaa ystävää
pitkään halasin
Korvaan ikäväni
hiljaa kuiskasin
Irti kivuista
sinut vanhan,
väsyneen päästin.
Selite:
jäähyväis runo vanhalle ja väsyneelle koirallemme, joka vihdoin pääsi vihreämmille metsästysmaille
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
kaunis runo. itsellänikin on pian edessä rakkaan koiran hyvästely