Älä anna pois elämäsi valtikkaa
Näyttää se sulle viel monta kolkkaa
Jossa saat tuntee ilon suuren
Löydät paikan jonne sitoo voit sielusi juuren
Pysyy se siellä maillaan
Vaik askeleet jätät maailmaan
Voit aina palata sinne turvaan
Löytää uudelleen rakkauden raikkaan
Mikään ei koskaan lipee käsistäis
Mikään ei koskaan suista sua järjiltäis
Voit luottaa vauhdissa jarruihis mäis
Voit luottaa et onni kantaa elämäsi häis
Olet antanut sormuksen tälle elämälle
Ei oo paikkaa siinä sen pelkääjälle
Rohkeus meitä täällä aina kantaa
Aina se sulle uusia mahdollisuuksia antaa
On elämä raikas, jos uuteen uskallat sukeltaa
Hetket sen voi olla sulle mirhamia ja kultaa
Kivun poistaa ja rikkautta sulle lahjoittaa
Ei oo elämä raskas kuin kulkies suon laitaa
Mikään ei koskaan lipee käsistäis
Mikään ei koskaan suista sua järjiltäis
Voit luottaa vauhdissa jarruihis mäis
Voit luottaa et onni kantaa elämäsi häis
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut