Olemmeko kerran erilaisia
mikroevoluutio meit hiljalleen muuttaa
Orjia koneiden tässä ollaan
Taotaan tietoo netistä pollaan
Vaan liian usein twitteriin, faceen, instaan
tai mitä niit ny onkaan juututaan
Olemme siellä esillä lähes paljaana
Pitää liian moni meitä armaana
Maailmankatsomus niin erilainen
Tuolla mummolla kiikkustuolilla istuvalla
Tarjolla nyt liikaa elokuvii, ohjelmii, urheiluu
Ääres niiden niin monen aika kuluu
Itsekin täs ny taas jumitan
En tiedä mitä tällä tekstillä voitan
Olen antanut sieluni sanoille
Vaan vielä viesti menee liian harvoille
Vois nytkin kävellä luontoon
Pistää tää polla luonnon hoitoon
Kevätpäivänä kauniina
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut