Matkan varrella on kaikkee nähty
Kerran unelmista totta tehty
Olen mies joka tekee mitä lupaa
Mut onhan joskus oltava hupaa
Raha ei kauan taskussain pysy
En koskaan elämän nauttimisesta väsy
Olen tähti suurin tässä maailmas
Taas on multa muijat massii parkumas
Ihan sama menköön vaan
Ei kukaan niitä vie täält mukanaan
Kaikki kii vaan tähän elämän junaan
Olen onnellinen, kun saan tuhlata
Särkyy koht viimeinenkin pinata
Tänään elossa ollaan
Kukaan ei tiiä vaik huomenna kuollaan
Tänään otan kiinni elämästä
Nautin susta kauniista tähtisilmästä
Kanssais ympäri pallon matkataan
Uusia paikkoja musallani vallataan
Raha on vain kulutusta varten
Paikka tää on meidän ikuisien lasten
Pankkitilin saldo kohta taas nolla
Vaan ei silti hajoo multa polla
Ihan sama menköön vaan
Ei kukaan niitä vie täält mukanaan
Kaikki kii vaan tähän elämän junaan
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut