Olen sisimmästäni maalattu taulu
Unohdetusta rakkaudesta tehty laulu
Ei mulle maistu viikonloppuisin jallu
Oon mä taas pyörällä matkaa mittaillu
On oloni paras kun on mieli freesi
On tää raittius mun elämäni teesi
Miks juoda, kun aamuna seuraavana päätä särkee
Ei taida monellakaan Suomi miehellä olla järkee
Minut luonto kaunis on se joka huumaa
Kesäisin rakastan asfalttia kuumaa
Pyörä siinä taas pyörii
Mä matkaan kohti Turun förii
Olen oppinut et vierivä kivi ei sammaloidu
Ei sua tarpeettomaksi liike tääl noidu
Olen myös soturi puolesta luonnon
Mä vihreyden nimeen täällä vannon
Turvesuot olisi järkee kiinni laittaa
Humusta ne vaan jokiin ja järviin tuottaa
Ennen niin kaunis oli tuo pieni joki
Vaan nyt se Suomen turpeen mahdin koki
Täynnä se on vihreätä mönjää
Nykyisin kalat pyytämäti jää
Voitte kyllä toista väittää, mut
ette lopulta totuutta kieltää
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut