Minä olen turtunut
Maailma puhdas haaveissa
Muovia Atlantissa lautassa, Onko puhdistus hukassa
Minä olen yksin
Yön keskellä valotta
Oisko ketään rinnalle
Oispa puhdistus totta
Kol kertaa Ranskan kokoinen
On tuo meressä lilluva lautta
Nousisiko purje
Alettas elään uutta aikakautta
Puhdista mut
Puhdista mut
Puhdista mut
Näin huutaa meri
Epäilen tahtoa arjen ihmisen
Ei oo tulevaisuus näiden välinpitämättömien
Haluisin näyttää heille oikeen tien
Nyt minä maljan nostan
Menetetylle maailmalle
Apua huutaa pallo sininen
Jää kaikki muovipaskan alle
En haluis periks antaa
Voitas me yhes vastuu kantaa
Muovia tulis enemmän välttää
Tarttis sen ees tääl kiertää
Yksikin pakkaus liikkuvasta liikaa
Nyt äären tienkin tsiigaa
Olin itsekin ennen samanlainen
Mut otin hetkes suunnan uuden
Siis meri huutaa Nyt
Puhdista mut
Puhdista mut
Puhdista mut
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut