Jälleen putosin vuoreltain
Mieleeni jäit taas sä vain
Prinsessa noiden loistavien tähtien
Kuuta tavoittelin pimeyteen eksyen
Sä. Mun rakkauteni voit vain pelastaa
Voisin kanssais murheet jättää taa
Jäisitkö viimein viereen mun
Oisit ikuisen hetken kanssain
Jäisitkö viimein viereen mun
En enää ajelehtisi pois satamasta rakkauden
Annan sulle kaiken mitä toivot
Kun kanssain kesäyössä valvot
Suukon sinun punaiselle poskelle
Antaudun kanssais siniselle hetkelle
En koskaan lähde luotais pois
Tule vaan, Tule vaan onnessa kuljetaan
Meren aalloilla rakkautta kannetaan
Anna mun sua koskettaa
Rakkautes hedelmää maistaa
En koskaan lähde luotais pois
Kauneutes loistaa lailla tähtitaivaan
Kuin rakkautein ois fantasiaa
En koskaan lähde luotais pois
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi