Painan pääni sun rintaasi vasten
Oot elämäni tärkein ihminen.
Kuulen rakkauden kello käy.
Ei loppua tälle tarinalle näy.
Kasvoimme toisiimme kii
Toteutamme yhteisii unelmii.
Vuodatan vaikka verta puolestais
En sun sydäntä koskaan satuttais.
Kuljemme kuin unessa
Voiko elämää elää haaveessa.
On maailma niin kaunis kuin haluat
Kunhan vain sydämeesi luotat.
Me se tiedetään. Rakkauden lähettiläät.
Katso horisonttiin siellä valomme näät.
Ollaan kirkkaampia kuin tähdet taivaan
Syntyi sydämemme loistamaan.
Valaistaan polkua rakastavaisten
Ollaan sytyttäjät kahden sydämen.
Kuljemme kuin unessa
Voiko elämää elää haaveessa.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi