Pimeässä taas etsin vierestäni lämpöäs sun
voi kunpa oisit viel vieressäin.
Olo nyt mun on niin yksinäinen
miks lähdit etsimään hetken tähteyttä.
Luulin et haluut olla mun vaan,
et ettet kaipais uusiin unelmiin.
Tänään olen eksynyt mun haaveisiin
ja kadottanut halun tähän elämään.
Vain sinun kosketus voi mut elvyttää
Vain sinun kuiskaus voi mut nostaa.
Päivissä kuljen vain sinua oottaen,
voi miten voisin saada sut takaisin.
Ethän heitä meidän rakkautta menemään
ja pakota mua uutta sydäntä etsimään.
Tänään olen eksynyt mun haaveisiin
ja kadottanut halun tähän elämään.
Vain sinun kosketus voi mut elvyttää
Vain sinun kuiskaus voi mut nostaa.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi