Älä mulle kerro enää valheita noidan,
sil tiedän et sulla on kuollut sydän.
Joka ei rakkautta koskaan tunne,
hengen sen on kuristanut pirun vanne.
Olen väsynyt sun selityksiin
Laitoit elämäni pysähdyksiin.
Kosket mua vaan en tunne sua
Niin monesti loukkasit mua.
Sul on kuollut sydän, kuollut petoksiin.
Sul on kuollut sydän, kuollut ahneuteen.
Olet niin monta rakkautta rikkonut,
oot himossa tätä matkaa kulkenut.
Sulle tärkeää on vain huumaavat hetket,
riettaan kuolleen sydämen öiset retket
Uhrisi sun vielä oikean rakkauden löytää,
et voi tuhottomasti sydämiä pettää.
Huomenna löytävät ne vielä oikean
ja jättää ne silloin huumasi vallan
Sul on kuollut sydän, kuollut petoksiin.
Sul on kuollut sydän, kuollut ahneuteen.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi