Olen istunut jo tässä tunnin ja toisenkin
Odottanut soittoasi rakkaimpain
Voisitko olla mun nainen
rakkauteeni uskovainen.
Ei kukaan muu saa sydäntäni sykähtämään
ilman sua kuljen paikkaan synkimpään.
Ota kiinni tästä mun kädestäin
ja julista ikuista rakkautta kanssain.
Rakkaus on sydämen valittu aika
Hetkien kauniiden sädehtivä taika.
Kun kerran rakkautta koskettaa,
ei siit irti haluu päästää milloinkaan,
On se tarkoitus tän lyhyen elämän,
vain rakkaus kantaa ylitse pimeän.
Lähdetään yhdessä haaveet toteuttamaan
Annetaan rakkauden meitä kantaa.
Ole vieressäin kuiskaus ikuisuuden
ja hetki hetkeltä syvemmin rakastaen.
Rakkaus on sydämen valittu aika
Hetkien kauniiden sädehtivä taika.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi