Kunpa voisin tänään uudelleen,
sun sydäntäsi jälleen rakastaa.
Antaisit mulle kanssas onneen uuden mahdollisuuden,
et voisin kaiken sydämestäin antaa.
Olla vain yksin sun
Matkaten pilviin leijumaan.
En ketään muuta tahdo enää
Vaan tää sydän vain suhun rakastui.
Kukaan muu ei paikkaa reikää sydämmein.
Haluun vain rakkautemme vahvistuvan.
Tunsin sydämeni sykähtävän,
kun ensi kerran kosketin.
Olin ennen rakkautas tyhjä kuori vain
ja en silloin tiennyt mitä elämältä hain.
Kunpa nyt saisin sut takaisin.
En enää sorru nuoren sydämen virheisiin.
Olet mulle ainoa, ainoa ketä tarvitsen.
En ketään muuta tahdo enää
Vaan tää sydän vain suhun rakastui.
Kukaan muu ei paikkaa reikää sydämmein.
Haluun vain rakkautemme vahvistuvan.
Tunsin sydämeni sykähtävän,
kun ensi kerran kosketin.
Haluun vain rakkautemme vahvistuvan.
Tunsin sydämeni sykähtävän,
kun ensi kerran kosketin.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi