Kerran asensin mä elämää
Kun oli aamulla maassa härmää
Kuulin lintujen laulun
Maalasin tästä ajasta taulun
Luonnon helmaan lähdin kulkemaan
Opin tän maan silloin tuntemaan
Täällä pääsee rauhaan, kun niin vain haluaa
Luonnonpuistot, kun tän maan kaluaa.
Kaunis on tää maa järvineen ja vanhoine kaupunkineen
On paikka niin monelle sydämmelle
Vaik on harvoin tää enää kesällä helle
Talven lumiin täytyy pohjoseen matkustaa
Eteläs on enää talvisin maata mustaa
Henkeni voisin antaa puolesta tän rauhan maan
Olen valmis siniristilippu rinnassani kulkemaan
Olemme kansakunta vierellä suuren vallan
Matkain pääs päälleni saa heittää tän maan mullan
Sankaritarinoita monta on tästä kansasta kirjoitettu
Suuria johtajia Kekkosen toimesta saunotettu ja juotettu
Kerran pieni maa juostiin maailmankartalle
Nyt pistämme luoton autoille nopeille
Olemme suurempii kuin vois kuvitellakkaan
Olkaamme ylpeitä, et kuulumme tähän kansakuntaan
Sinisen taivaan alla on sija monella unelmalla
Pysykäämme täällä kunnian kenttien mailla
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut