Padalla vain. On paikka mun sydämessäin.
Hallissa uudistetussa väkeä nyt lappaa
Ässät kulkee jälleen voittoa päin.
Taas vastustajan pelin poikamme tappaa
Uljaana niin nään padan tuulettavan
Viima puhaltaa mereltä kylmältä
Näen taas Rauman poikien vapisevan
Ei välty vastustaja polulta pimeältä
Punainen niin on tarina padan
Rakkaus vain tää elämän mittainen
Uljaana uutta paitaa mustaa nyt kannan
Siinä kropastani kaiken aina annan
Aurinko keväällä loistaa
Kaulassamme pian kirkas mitali hohtaa
Se kivut kolhuistamme poistaa
Ne keväällä taipuu, jotka padan kohtaa.
Huutaa taas saat
Patalippuu tuulettaa
Patajuna nyt kulkee
Se muiden reitit mestaruuteen sulkee.
Ei kukaan voitonhaluamme voi tappaa
Fanit loistavat joukkuettamme kantaa
Taas poikamme vastustajat rappaa
Kaukalossa kaikkensa taas antaa.
Musta on kiekko kuin logomme uljain
Takamatkalta taas nousemme voittoon
Padan poika ei luovuta koskaan
Voitto mielessämme ain.
Emme koskaan luota pelkkään kohtaloon
Padalla vain. On paikka mun sydämessäin.
Hallissa uudistetussa väkeä nyt lappaa
Ässät kulkee jälleen voittoa päin.
Taas vastustajan pelin poikamme tappaa
Huutaa taas saat
Patalippuu tuulettaa
Patajuna nyt kulkee
Se muiden reitit mestaruuteen sulkee.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut