Kun viimeinen kello soittaa, lähdet liitämään
Nousit kerran tähtiin. Sait olla tyytyväinen elämään
Muistoas täällä päällä maan kunnioitetaan
Jätit merkkis ikuisen tähän maailmaan
On tarinasi kirjoissa kansissa. Juhlissa särkyvissä laseissa.
Sun suuresta sydämestä kerrotaan. Olet rinnalla taivaan kuninkaan.
Loistavat tähdet aina muistetaan.
Heille paikka Hall of famesta annetaan.
Olet lahja maan. Valloitat valtakunnan taivaan.
Me täällä päivistäs lauletaan.
Sun muistoas kannetaan.
Ei oo päivää. Ilman kirjoittamaasi tarinaa .
Annoit sut kohdanneille taidon elää
Emme koskaan enää pelkää elämää
Valo kirkkauden meitä täällä johtaa
Niin moni taas kohtalonsa kohtaa
Annoit sut kohdanneille taidon elää
Emme koskaan enää pelkää elämää
Valo kirkkauden meitä täällä johtaa
Niin moni taas kohtalonsa kohtaa
Me täällä sun päivääs joka vuosi juhlitaan
Sait sä tielläs valon tähän maailmaan
Avasit meille oven elämään avaraan
Antaa maailma kantajalleen onnen
Kun vaan muistaa lahjojaan käyttää
Ei saa koskaan itseänsä polkea.
On kannateltava elämän olkea.
Se lopulta johtaa onneen suureen
Annoit sut kohdanneille taidon elää
Emme koskaan enää pelkää elämää
Valo kirkkauden meitä täällä johtaa
Niin moni taas kohtalonsa kohtaa
Annoit sut kohdanneille taidon elää
Emme koskaan enää pelkää elämää
Valo kirkkauden meitä täällä johtaa
Niin moni taas kohtalonsa kohtaa
Antaa maailma kantajalleen onnen
Kun vaan muistaa lahjojaan käyttää
Ei saa koskaan itseänsä polkea.
On kannateltava elämän olkea.
Se lopulta johtaa onneen suureen
Kun vaan sun opetukses muistetaan
Jää itku ja vaikerrus taa
Hetkinä onnen toisiamme kannetaan
Peittyy ilosta silloin tämä maa.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut