Kohti valoa ikuisuuden täällä kuljetaan
Toistemme tuskia yhdessä kannetaan
Ei elämästä voi liian ahneeksi tulla
Onni sun sydämestäs taas soittaa aamulla
Anna itsestäsi kaikki mitä on annettavaa
Silloin on elämä sulle kuin sulaa laavaa
Itsestään sua eteenpäin kuljettaa
Sulle kaiken ansaitun onnen antaa
Kun löydät sen käden oikean
Niin pidä siitä tiukasti kii
Rakkaus silloin yhtä pitkä
kuin pilkun jälkeen pii
Ollaan tää oman onnemme seppii
Kun syy on niin anna itelles vähän keppii
Älä kuitenkaan unohda porkkanaa
Jokainen meista tääl matkasta nauttii saa
Löydät onnesi aamuyön kasteesta
Kukasta jo hieman tummuneesta
Sama on tykkäätko tummasta tai vaaleesta
Sulle paljon tarjoo tää maailman mesta
Kun löydät sen käden oikean
Niin pidä siitä tiukasti kii
Rakkaus silloin yhtä pitkä
kuin pilkun jälkeen pii
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut