Olen ehkä liian urautunut tähän omaan elämään
En uskalla lähteä enää myrskyn silmään
Pelkään, et jään tähän pimeään
Enkä koskaan opi rohkeena elään
Kosketuksen toisen haluaisin tuntee
Rinnallaan hänen loppuelämän kulkee
Ennen kuin elon ehtoo ottaa minut otteeseen
En silloin enää voi laskee varaan elon huomiseen
Rohkeus minun täytyy viimein löytää
Et voisin viimein täyttää eloni pöytää
Haluaisin vielä vierelle rakkauden
Kokea vielä kerran tuon tunteen suuren
Josta lauluja on monta kirjoitettu
Rakkautta äärellä alttarin julistettu
En enää haluu täällä empii
Haluisin sua runon sisar lempii
Matkani mun täytyy luokses kulkee
Sinut kerran saan syliini sulkee
Haluisin viimein olla vapaa velvotteista
Ottaa kiinni noista oikeista tunteista
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut