Olen Molli-Olli
sävy puheeni masentaa
En tiedä paremmasta
Olen pala jota ei toiseen liitettyä saa
Tarinankertojana tuntematon
Olen aina tiennyt
Siellä hyvää missä pahaa
Mieleni niin usein maissa
Kosketus luonnon
voi mut viel pelastaa
Värit sen mieleni
uudelleen värittää
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut