Elämän laulu alkaa taas soimaan
Uskokaamme luonnon parantavaan voimaan
Rakastetaan tässä hetkessä toisiamme
Huolet kaikki yhdessä kannamme
Olemme täällä vain matkalaisia
Muurahaisia kesän aamunaikaisia
Rakennamme koko elämän
Kuljemme läpi kirkkaan ja pimeän
Tämän pandemian edessä pysähdymme
Nyt voimme näyttää mistä välitämme
Olla rakastava päivän hetket läheisillemme
Me periksi koskaan anna emme
Pisarat kyynelten ohi tippukoon
Uskomme uuden ajan valakoon
Ollaan viisaampii huomen
Kukkikoot viimein kukat tuomen
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut