Taivas päälläni jäätynyt, valkoista tiputtanut
Lähden elämän merta purjehtimaan
Veneeni odottaa aaltojaan
Sain pelimerkit pienenlaiset
Vaan en ole valmis luovuttamaan
Olen ahkera kuin nuo pörriäiset
Olen valmis elämän mettä maistamaan
Kuningatar täällä omalla maalla olemaan
Lyököön vaan elämä lujaa
Mestari on valmis taistoon
Ylhäälle nouseva savu
Voimaa kasvattaa jokainen henkäys
Nyt olen vahvempi kuin koskaan
Jumala täs itsellein
Huutakoot siinä taas, Huutakoot siinä taas
Huutakoot siinä taas, Huutakoot siinä taas
Itse tiedän miten täällä elän
Iltahämärässä olen se viimeinen perhonen
Jolla vielä auki on sydän
Olen siin viel kaunein hetken
Aamu varhaisen ensimmäiset valonsäteet
Avaan verhon keitän aamuteet
Tänään mä nään ei oo elolle hintaa
Ole sinä älä päästä sydäntäsi murtamaan
Turha laittaa itselleen kiristävää pantaa
Lähde tuonne metsien huminaan
Mestari on valmis taistoon
Ylhäälle nouseva savu
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut